Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pořiďte si fotovoltaiku výhodně s naší speciální nabídkou!

V K&V ELEKTRO jsme připravili speciální nabídku fotovoltaiky! Vybrali jsme pro Vás ty nejoblíbenější produkty podle našich zákazníků.

Větší zařízení vám pošleme paletovou dopravou zdarma a za rychlé doručení ručíme i u menších produktů. Fotovoltaika se rychle vyprodává, nezmeškejte svou příležitost!

V nabídce naleznete hojně prodávaný solární set od renomované společnosti GoodWe. Set zahrnuje tři produkty - třífázový hybridní měnič GoodWe GW10K-ET, základnu pro baterie LYNX HOME F PCU HV s BMS systémem a bateriový modul GoodWe Lynx Home F 3,3 HV po třech. Podobný fotovoltaický střídač můžete zakoupit ve speciální nabídce i samostatně. K dispozici máme i další sadu solárního měniče Solax X3-Hybrid G4 10.0-D + baterie TRIPLE 11,6kWh (HV).

Za příznivou cenu nabízíme také 2 bateriová úložiště pro solární elektrárny. Jedním z nich je Dyness Tower T14 14,65kWh, které poskytuje kapacitu 37 Ah, krytí IP65 a vysokou kompaktabilitu s měniči GoodWe. Druhý model ESS Z Li-ION je bateriový systém o kapacitě 162 Ah a použitelné energii 8,87 kWh. Konstrukci zařízení tvoří zabudované ochrany, balancéry a monitoring.

Do speciální nabídky jsme zahrnuli také solární panel řady EIGER, který vyniká výkonem 500 Wp a zvýšenou účinností, díky čemuž se snižuje celková investice do solární elektrárny. Nesmíme opomenout ani poslední produkt, DC-AC hybridní měnič/nabíječ Victron Energy MultiPlus-II. Toto zařízení pracuje jako měnič, tudíž mění DC napětí na AC, a navíc funguje i jako nabíječ baterií.

Více informací


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama