Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Memodo Group oslavuje, zákazníkům přináší do konce června slevu až 15 % na baterie Dyness

Memodo, přední dodavatel solárních energetických systémů, slaví své desáté narozeniny a přináší pro své zákazníky zajímavou akci. Do konce června nabízí slevu až 15 % na veškeré baterie Dyness.

Tato akce je skvělou příležitostí pro registrované uživatele, kteří uvažují o nákupu zařízení pro solární energii. Dyness je špičkou v oboru, známou svou výkonností a spolehlivostí.

Ale to není všechno! Memodo chce přinášet ještě více výhod. Sleva 15 % se vztahuje rovněž na balíčky obsahující střídače Sunways a GoodWe. Obě značky jsou renomovanými výrobci solárních střídačů, které poskytují optimální výkon pro solární systémy. 

"Jsme nadšeni, že můžeme oslavit desáté narozeniny celé Memodo Group společně s našimi zákazníky," řekl Lukáš Růžička, jednatel společnosti Memodo. "Chceme tímto způsobem poděkovat všem za jejich podporu a důvěru v naši firmu. Doufáme, že tato skvělá sleva umožní ještě více lidem využít solární energii a přispět k udržitelné budoucnosti." 

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti! Pořiďte si kvalitní solární energetické systémy od Memodo se slevou 15 % pro registrované uživatele až do 30. 6. 2023. 

Stačí navštívit webové stránky a objednat ještě dnes. 

Akční nabídka Dyness


Memodo s.r.o.
logo Memodo s.r.o.

Specializovaný velkoobchod s fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a bateriovými systémy. Naším cílem je vybavit solární techniky a instalační firmy v Evropě všemi nezbytnými komponenty pro výrobu čisté energie!

 
 
Reklama