Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

České bateriové úložiště AMVOLT na vlastní oči: navštivte Intersolar v Mnichově

Po téměř dvou letech vývoje se s Vámi můžeme konečně podělit o výsledky R&D divize GWL Group, značky AMVOLT - nového českého výrobce bateriových úložišť. Představujeme Vám AMVOLT 35 a 50 kWh LV Modul.

AMVOLT 35 a 50 kWh LV Modul, má za sebou v uplynulém roce již mnoho úspěšných realizací po celé ČR. Jedná se o kompletní škálovatelné regálové bateriové úložiště z ČR na nízkém napětí do 60 V dostupné ve velikostech 35, 70, 105 kWh a 50, 100, 150 kWh atd. Díky standardizaci vám garantujeme dodávku do 4 týdnů od závazné objednávky! Více informací se dočtete na stránkách AMVOLT.energy.

Společně s ještě novějším produktem našeho vývojářského oddělení - AMVOLT LV Energy Box (5, 6, a 14 kWh) - si AMVOLT 50 kWh LV Modul můžete zanedlouho dokonce osahat naživo na veletrhu Intersolar v Mnichově, kde se s Vámi rádi potkáme!

Chcete vědět, jaký je recept na zvýšení energetické bezpečnosti Evropy od zakladatelů AMVOLTu a čím se bateriová úložiště AMVOLT liší od většiny těch, která jsou v běžné nabídce? I na to se budete moci zeptat osobně zakladatelů AMVOLTu, Michala Klečky a Pavla Podruha z Českého soběstačného domu, kteří budou na Intersolaru přítomni.

Výstava Intersolar Europe, která se koná v Mnichově ve dnech od 14. do 16. 6. 2023, je největším evropským veletrhem zaměřeným na solární a bateriové technologie a inovace. AMVOLT bude vystavovat v sekci ees Europe věnované bateriovým úložištím. Potkat se s námi můžete na stánku C2.436 v hale C2 kdykoliv během trvání výstavy. Těšíme se na shledanou!

Více o nových bateriových úložištích AMVOLT

 
 
Reklama