Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo šetří váš rodinný rozpočet

V České republice je nejrozšířenějším a nejčastěji instalovaným tepelným čerpadlem tepelné čerpadlo vzduch-voda. Je to dáno jeho snadnou a rychlou montáží, technickými parametry a zaručenou úsporou.

Tepelné čerpadlo šetří váš rodinný rozpočet
Stávající energetická krize, která se nám všem promítá do stavu peněženek, nás nutí přemýšlet o způsobu vytápění našich domů a domácností. Řešení se nabízí v podobě přechodu na vlastní ekologický a úsporný zdroj tepla - tepelné čerpadlo. Tento zdroj představuje řešení jako pro rodinné, tak pro bytové domy. Přechod na nový zdroj vám ušetří až 70 % nákladů na vytápění.

V České republice je nejrozšířenějším a nejčastěji instalovaným tepelným čerpadlem tepelné čerpadlo vzduch-voda. Je to dáno jeho snadnou a rychlou montáží, technickými parametry a zaručenou úsporou energie, která vám ušetří náklady. S tepelným čerpadlem uspoříte až 70 % nákladů na vytápění. Navíc v případě výměny starého kotle za nový dosáhnete i na státní podporu znovu otevřeného programu Nová zelená úsporám.

Matematika je v případě využití tepelného čerpadla jednoduchá. Při spotřebě čerpadla pouhé 1/3 za elektrickou energii na pohon jednotky, a využití celých 2/3 energie ze vzduchu, jde velmi úsporný zdroj tepla pro domácnost.Tepelné čerpadlo představuje standardní zdroj tepla, který je bezemisní, ekologický a velmi úsporný.

Provoz tepelného čerpadla je bezúdržbový, standardem je záruka sedm let.

Pokud vás zajímá více, rádi vám zpracujeme řešení na míru.

Pošlete nezávaznou poptávku nebo navštivte odborníky na tepelná čerpadla v show roomu společnosti AC Heating v Letkově u Plzně.

Za tým AC Heating
Hanka Fikarová

 

Příprava kalkulace zde


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama