Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hlasujte pro vybranou dřevostavbu a můžete vyhrát tepelné čerpadlo Vaillant

Ještě pár týdnů máte možnost zapojit se do čtenářské ankety, kterou pořádá časopis DŘEVO&stavby, a hlasovat pro svého favorita z přihlášených dřevostaveb.

Jednou z výher, o které je možné jednoduchým hlasováním soutěžit, je tepelné čerpadlo Vaillant aroSTOR pro přípravu teplé vody.

Tepelná čerpadla aroSTOR vzduch/voda jsou skvělým řešením požadavku na ekonomickou přípravu teplé vody. Tepelné čerpadlo aroSTOR se zásobníkem o objemu 270l ohřeje vodu pomocí kompresoru až na teplotu 60°C (s přídavnou elektrickou spirálou až na 65°C) a poskytne tak vysoký komfort dodávky teplé vody i pro náročnější uživatele.

Tepelná čerpadla aroSTOR jsou se svým vysokým výkonem a v kombinaci s nízkými investičními náklady velmi zajímavou alternativou k solárním panelům, elektrickým či plynovým zásobníkovým ohřívačům.

Více informací o možnosti, jak vyhrát tepelné čerpadlo Vaillant, zjistíte na našich stránkách.

 

Více informací


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama