Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výměníky tepla ve standardu AHRI

Výměníky tepla JAG byly úspěšně testovány v souladu s požadavky normy "ANSI / AHRI 400" a získaly certifikaci AHRI LLHE.

Deskové a rámové výměníky tepla Hexonic JAG byly úspěšně testovány v souladu s požadavky normy "ANSI / AHRI 400" a v důsledku toho získaly jednofázové výměníky tepla řady AJF certifikaci AHRI LLHE (výměníky tepla kapalina na kapalinu).

Výměníky tepla s certifikací AHRI budou mít v označení modelu předponu A (od AHRI) a řada se bude skládat z typů: AJFA, AJFB, AJFC, AJFD, AJFE a AJFG. Zařízení budou vyráběna v souladu s předpisy o tlaku PED nebo ASME a na typovém štítku budou mít symbol AHRI.

Certifikát AHRI potvrzuje:

  • vysoký stupeň účinnosti našich výměníků, což je jeden z nejdůležitějších principů jejich návrhu
  • inovativní tepelné vlastnosti topných desek s unikátním JAG vzorem a geometrií
  • shoda provozních parametrů deskového rozebíratelného výměníku tepla s technickými údaji poskytnutými výrobcem
  • přesnost výběru cairo

Certifikační proces spočíval v kontrole tepelných parametrů několika výměníků, které nezávisle vybírali inspektoři v našem softwaru. Skutečné testy jsou vždy prováděny nezávislou laboratoří, což byla v našem případě DMT v Německu. Odborníci ústavu ověřili shodu výrobků se specifikovanými normami a specifikacemi. Výsledky testů jasně potvrdily vysokou účinnost našich zařízení a přesnost algoritmů CAIRO.

Nyní můžeme nabídnout naše výměníky tepla ve standardu AHRI zákazníkům po celém světě. Certifikát byl vydán pro výběr vody, slané vody a glykolu. Produkty s certifikací AHRI jsou průběžně testovány v souladu s pokyny AHRI.

Více informací


HEXONIC CZ s. r. o.
logo HEXONIC CZ s. r. o.

SECESPOL se změnila v HEXONIC. Společnost HEXONIC CZ je významný výrobce protiproudých trubkových spirálových, trubkových a deskových výměníků tepla v zastoupení firmy Hexonic Gdaňsk soustředící se na ohřev, vytápění, chlazení a další aplikace.

 
 
Reklama