Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ze skupiny Ekocesta se stává SolidSun

Skupina Ekocesta, která doposud zahrnovala spolupracující firmy se zaměřením na lepší ekologická a energeticky šetrná řešení pro domácnosti i společnosti, se mění na SolidSun.

Cílem změny je jednodušší komunikace směrem k zákazníkům a zvýšení povědomí o skupině a jejích službách v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Dosavadních klientů se rebranding nijak nedotkne a již podepsané aktivní smlouvy zůstávají beze změny.

„Věříme, že sjednocení brandingu pod značku SolidSun usnadní orientaci v našich produktech a službách. Značka SolidSun, která se dosud pojila především s výstavbou fotovoltaických elektráren, je ve světě solární energetiky velmi dobře známá a respektovaná. Tato změna nám rovněž pomůže zefektivnit komunikaci vůči zákazníkům a veřejnosti obecně,“ říká Martin Palarčík, generální ředitel skupiny.

Stávajících zákazníků se přejmenování nijak nedotkne. Veškeré produkty, služby i smluvní podmínky zůstávají beze změny.

S novým názvem se nemění ani hlavní poslání skupiny – poskytovat komplexní služby v oblasti fotovoltaických elektráren domácnostem i firmám na míru. „Naše spolupráce se zákazníkem nekončí instalací fotovoltaické elektrárny. Kromě návrhu a realizace fotovoltaiky totiž následně pomáháme také s vyřízením dotace, vykupujeme přebytky, staráme se o servis elektrárny a díky dohledovému centru hlídáme 24/7 její správnou funkčnost,“ vysvětluje Martin Palarčík a pokračuje: „Poslední měsíce jsme svědky prudkého zdražování energií, nelze se proto divit, že lidé investují do fotovoltaických elektráren. Díky nim se stávají částečně nezávislými na dodavatelích energií a nemusejí se obávat zvyšování cen elektřiny. Jejím pořízením navíc přispějí k ochraně klimatu. Skupina SolidSun jim ráda bude spolehlivým partnerem na cestě k energetické soběstačnosti.“


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama