Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka - dlouho očekávané tepelné čerpadlo Haier

Pro letošní sezónu 2022 je v rámci České republiky možné nově zakoupit prémiové tepelné čerpadlo Haier Super Aqua Split HE (vzduch / voda), neboli oblíbené „dělené provedení s hydroboxem“.

Co přinese prémiové teplené čerpadlo Haier Split HE do vaší domácnosti?

A+++/A++ (při teplotě vody 35/55 °C) , teplota vody až 60 °C i při -14 °C, pokud začne být venkovní teplota extrémní, je možné využít vestavěného záložního elektrického zdroje až 4 kW. Vlastníte-li například starý plynový kotel můžete využít i funkci bivaletního zdroje tepla a řídící jednotka Haier umí automaticky vše ovládat a přepínat. Provoz je možný i při venkovní teplotě -25 °C. 

Čím může překvapit teplené čerpadlo Haier HE?

Ohřev otopné vody a zároveň příprava teplé vody pro vytápění. Garantovaná funkce vytápění a funkce rychlého ohřevu TV. Možnost ovládat až 2 samostatné okruhy vytápění s rozdílnou teplotou (např. podlahové vytápění v 1NP a otopná tělesa ve 2NP). Automatické přizpůsobení díky ekviterním křivkám (možná nastavit vlastní) - kdy je dosaženo vysokého komfortu v domácnosti a maximální úspory energie. Anti-legionela funkce zajištuje bezpečí a kvalitní vodu pro domácnost. 

Garantovaný výkon tepelných čerpadel Haier!

Veškeré výrobky Haier splňují přísné požadavky EU a jsou certifikovány i testovány na provoz v našich podmínkách. Oproti malovýrobcům a domácím kutilům je možné na základě dlouhodobého testování předem zjistit, jak se bude toto prémiové tepelné čerpadlo Haier HE chovat a jeho vývoj byl podroben přísným zkouškám, které zajišťují tolik potřebnou nízkou spotřebu, hlučnost a dlouhou životnost. 

Více informací


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama