Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SolaX Power ESS v sestavě 3 kWh - efektivita a variabilita pro jednofázové systémy

Systém SolaX Power ESS čtvrté generace (G4) představuje velmi efektivní systém pro ukládání energie.

Systém SolaX Power ESS čtvrté generace (G4) představuje velmi efektivní systém pro ukládání energie. Tento hybridní střídač 3 kWh v kombinaci s bateriemi Triple Power 3,0 kWh nabízí jednoduchou instalaci i spuštění do provozu.

Nechte návrh řešení na odbornících

V případě, že hledáte dodavatele, který by vám celý systém nejen dodal, ale také navrhl přesně na míru vašich potřeb, obraťte se na společnost Solarity, která je dlouhodobým partnerem společnosti SolaX Power a zabývá se kompletní distribucí a prodejem solárních systémů a dalšího příslušenství pro FVE..

Solarity vám pomuže s vaším projektem!


Ať už plánujete projekt v kilowattech nebo bude vaše spolupráce rozsáhlejší v řádech megawattů, najdete u Solarity pomoc v podobě individuálního financování. Vždy si tak můžete vybrat cestu, která pro vás bude nejpřijatelnější.

Více informací


Solarity s. r. o.
logo Solarity s. r. o.

V Solarity s.r.o. poskytujeme od roku 2008 profesionální on-grid a off-grid řešení fotovoltaických systémů pro klienty v Evropě, Africe a na Blízkém východě. Spolupracujeme s instalačními firmami, distributory, EPC společnostmi, s výrobci a velkoobchody ...

 
 
Reklama