Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina Ekocesta navázala spolupráci s PR agenturou Stance Communications

Skupinu Ekocesta, a.s., která sdružuje firmy Solidsun, Sysel Energie, SunMonitor a Energo Calc, nově zastupuje PR agentura Stance Communications, jež jí bude zajišťovat komplexní služby v oblasti public relations včetně přípravy komunikační strategie a media relations.



Obnovitelné zdroje jsou velkým společenským tématem posledních let. Své o tom ví i skupina spolupracujících firem Ekocesta, a.s., která nabízí mnoho možností v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Jejím hlavním cílem je poskytovat nabídku ucelených energetických služeb v privátní, firemní i státní sféře tak, aby se její klienti co nejvíce přiblížili myšlence uhlíkové neutrality. „Jsme dlouhodobým partnerem našich klientů v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Kromě samotné instalace FVE zajišťujeme i výkup přebytků energie, smluvně garantovanou dotaci a také disponujeme dohledovým centrem, které zajistí servis a monitoring FVE 24/7.


Jsme první vlaštovkou nového směru v energetice, připravenou postavit se všem výzvám, které obnovitelná energie přinese. Navázání spolupráce s agenturou Stance Communications nám umožní dostat tyto a mnohé další možnosti do povědomí lidí, kteří chtějí vhodně investovat, snížit náklady na provoz nebo zvýšit efektivitu podniku či rodinného domu. Naším cílem je ukázat, že moderní energetika najde využití na spoustě míst,“ říká Martin Palarčík, generální ředitel společnosti Ekocesta.

„Těší nás, že spoluprací se skupinou Ekocesta podporujeme čtyři české firmy. Věříme, že se nám podaří využít našich dlouholetých zkušeností v oblasti PR k tomu, abychom ukázali současné možnosti využití obnovitelných zdrojů energie nejen pro vlastníky rodinných domů, ale i například pro firmy nebo majitele dalších ploch vhodných pro FVE,“ říká Michal Růžička, development director společnosti Stance Communications.

 
 
Reklama