Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabíječky pro elektromobily

Vlastníte elektromobil nebo hybrid, uvažujete o jeho koupi? Máme pro vás nabíječku vhodnou do vaší garáže.

Nabíjecí AC stanice i-CHARGE CION mají široké uplatnění jak v soukromé, tak v komerční sféře. Jedná se o nabíjecí stanice TYP 2 pro elektromobily nebo hybridy, které jsou vhodné pro všechny elektromobily dostupné na trhu s nabíjecím výkonem až do 22 KW. Elektromobily s konektorem TYP 1 lze na těchto nabíječkách nabít pomocí kabelového adaptéru. Vhledem k tomu, že tento typ nabíjecích stanic pro BEV má integrovanou monitorovací jednotku unikajícího DC proudu z nabíjecí stanice (RCMU), je možné je jednoduše připojit i do stávajících instalací a zákazník vyhne instalaci drahého chrániče typu B, který je jinak dle normy ČSN u nabíjecích stanic pro elektromobily vyžadován.

Základní technické údaje nabíjecích stanic i-CHARGE CION:

- rozměry -  490mm(V)x 274mm(Š)x180mm (H)

- materiál Plast (polykarbonát) vrchní díl světle šedá, spodní díl tmavě šedá

- Konektory TYP2 kabel  5m (zásuvka) 3,7 - 22 KW

- jištění, napájení při nabíjení do 11 KW přívod kabelem CYKY 5Cx2.5, jištění 3/C16, při nabíjení do 22 KW přívod kabelem CYKY 5Cx6(10), jištění 3/C32. V obou případech postačí předřazený proudový chránič s reziduálním proudem 30 mA (nabíječka obsahuje detekci residuálních proudů DC 6 mA dle ˇCSN EN 61851)

- výkon nabíjecí stanice BEV 11 -22 KW

- Stupeň ochrany IP 54, IK10 (vhodné pro instalace do venkovních prostor)

Hmotnost - 4.5 - 6 kg (dle zvoleného typu)

Více informací


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama