Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

4 příklady projektů pro úsporu nergie a CO2 v on-line diskusi

Trane Technologies pořádá bezplatnou virtuální diskusi o inovativním přístupu k HVAC, který znamenal ve 4 různých projektech úsporu více než 3 400 tun CO2 ročně. Účast v diskusi je zdarma.

Udržitelný rozvoj, energetická účinnost a emise CO<sub>2</sub>, foto Trane
Udržitelný rozvoj, energetická účinnost a emise CO2, foto Trane

Trane®, značka globálního inovátora v oblasti klimatu, společnost Trane Technologies, pořádá bezplatnou virtuální diskusi u kulatého stolu, ke které se připojují organizace, které sdílejí společné aspirace boje proti změně klimatu. Předmětem diskuse je zvýšení energetické účinnosti měst, budov a prostor.

Registrace k diskusi

Jose La Loggia, prezident společnosti Trane pro Evropu, Střední východ a Afriku, a Thomas Nowak, generální tajemník Evropské asociace tepelných čerpadel, účastníky seznámí s tím, jak inovativní přístup k vytápění, ventilaci a klimatizaci (HVAC) znamenal ve 4 různých projektech úsporu více než 3 400 tun CO2 ročně.

  1. Energy Hub Aalsmeer, Nizozemsko: Teplo výměnou za chlad. Zbytkové teplo z místního datového centra jako zdroj tepla pro nedaleké veřejné budovy v holandském Aalsmeeru
  2. Nemocnice Mater Dei, Malta: Projekt rekuperace tepla a integrovaný přístup k zařízení HVAC - teplá voda, odvlhčování a vytápění prostor s výrazným snížením výkonu kotelny v největší nemocnici na Maltě.
  3. Excelsior Hotel Rapallo, Itálie: Odpovědnost za životní prostředí a optimální klimatické pohodlí v místnostech, konferenčních prostorách, lázních a velkém krytém vyhřívaném bazénu - efektivní dodávka současného celoročního chlazení a vytápění bez tradičních kotlů.
  4. Scottish Water Horizons: Špičková kombinace technologií využívajících teplo z odpadních vod k dodávce nízkouhlíkové energie do dálkové tepelné sítě ve městě Stirling ve Velké Británii.

Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 
Reklama