Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zimní sleva až 25% na solární trubicové kolektory

Využijte časově omezené akce na solární vakuové trubicové kolektory s vysoce selektivním povrchem v našem e-shopu. Snížení ceny garantuje nejlepší poměr cena/výkon na českém trhu.

Nejnovější generace kompaktních slunečních trubicových vakuových kolektorů AAA SOL-30T má účinnost 77,7%. Vakuové trubicové solární kolektory jsou v naší zemi velmi oblíbené. A to zejména díky svému širokému využití. Dají se použít k celoročnímu ohřevu teplé užitkové, případně k přitápění v přechodných obdobích nebo k ohřevu vody v bazénu. Tento typ kolektorů obsahuje vakuum, které se nachází mezi dvěma skleněnými trubicemi. Díky vakuu dochází k minimálním tepelným ztrátám. Jsou velmi vhodným zařízením do našeho klimatického pásma. Instalací solárních kolektorů ušetříte 55 – 75 % nákladů spojených s přípravou teplé užitkové vody a ušetříte 25 – 40 % nákladů spojených s vytápěním. Svým výkonem, účinností a kvalitou zpracování patří ke špičce ve své třídě.

Kompaktní provedení solárních kolektorů s minimálními mezerami mezi trubicemi zajišťuje vysoký výkon kolektorů na metr zastavěné plochy.

Použitím kvalitních materiálu na výrobu kolektorů je zajištěna dlouhá životnost přesahující 30 let. Kolektory mají přidělen SVT kód z programu Nová zelená úsporám a lze čerpat dotace na jejich montáž.

Kolektory lze objednat v našem e-shopu zde.


AAA Solar s.r.o.
logo AAA Solar s.r.o.

Jsme rodinná firma, která klade důraz na osobní přístup a poradenství. Jsme hrdí na naši otevřenost a transparentnost. Nebudeme Vám slibovat nemožné, místo toho Vám nabídneme realistické možnosti a řešení, která Vám skutečně pomohou. Nejsme jen další ...

 
 
Reklama