Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová řada solárních kolektorů Hoval UltraSol® 2

Společnost Hoval uvádí na trh termický solární kolektor v nejmodernějším provedení, s vysokým solárním ziskem a jednoduchou montáží - UltraSol® 2.

Proč zvolit solární energii a proč právě produkt značky Hoval? Hlavním důvodem uživatelů pro pořízení solárního systému je úspora energie. Systém solárních kolektorů představuje hospodárné a energeticky úsporné řešení pro ohřev vody a příležitostně i podporu vytápění samotné budovy. V letních měsících pokryje veškerou spotřebu teplé vody ať už v rodinném domě nebo větších prostorách.

Právě solární kolektor UltraSol® 2 nabízí flexibilní řešení. Umožňuje bezplatně využívat solární energii k úspoře nákladů na vytápění a šetření zdrojů. Řídicí systém TopTronic® E zajistí, že všechny součásti efektivně spolupracují a že celý systém využívá energii nejlepším možným způsobem. Montáž solárních panelů je řešena jednoduchým mechanismem zabraňujícím uvolnění, kdy nepotřebujete žádný doplňkový materiál, ani extra pájení či svařování.

Díky patentované technologii WLT® speciální tepelně vodivá deska spojuje absorbér s výměníkem tepla po celém povrchu – nikoliv pouze v izolovaných bodech. Teplo je tak přenášeno účinněji a rovnoměrněji a vy dosáhnete maximálních solárních zisků v průběhu celého roku.

Solární panel UltraSol® 2 díky nízké výšce svého rámu 65 mm dokonale splyne se střechou a tedy i dobře vypadá. Technologie WLT® poskytuje absorbéru hladký vzhled a umocňuje celkový estetický dojem kolektoru.

 
 
Reklama