Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SOLARPRESS – systém pro solární rozvody firmy FRABO

SOLARPRESS je série lisovacích tvarovek z mědi a bronzu se speciálním O-kroužkem navrženým pro zvládnutí vysokých teplot, a zvláště náročných pracovních situací v rozměrech od průměru 15 do 28 mm.

Zelené těsnění FKM je odolné vůči 160 °C pro nepřetržitý provoz a pro krátkodobé výkyvy až do 200 °C. SOLARPRESS je ideální pro systémy se solárními panely, vysokoteplotními rozvody vody, nízkotlakými parními systémy, topnými systémy pro krb. Závitové spoje pro připojení k jiným systémům jsou provedeny pomocí bronzových závitových tvarovek s lisovacím spojením a s profilem „V“. Závity jsou v souladu s UNI EN 10226-1.

Pro podrobnější informace o instalaci produktu a oblastech použití je nutné nahlédnout do technických listů dostupných v sekci DOWNLOAD firmy FRABO či RUBIDEA.


FRABO
logo FRABO

Měděné a bronzové tvarovky pro měkké pájení, FRABOPRESS - lisovací měděné tvarovky pro rozvody vody,topení a plynu, FRABOPRESS C-STEEL a C-STEEL GAS - kompletní systém trubek a lisovacích tvarovek z uhlíkové oceli pro rozvody topení a plynu, FRABOPRESS 316 ...

 
 
Reklama