Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Atraktivní nabídka fotovoltaického řešení pro zákazníky 3-E

Nejčastější důvody pro pořízení solárních systémů jsou finanční úspora, energetická soběstačnost, šetrnost k životnímu prostředí. Jistotu garantované dotace a možnost výkupu elektřiny nyní mohou nově získat i zákazníci Europe Easy Energy (3-E).

Nabídka fotovoltaického řešení pro zákazníky 3-E
Nabídka fotovoltaického řešení pro zákazníky 3-E

Komplexní řešení energetické soběstačnosti

Ze zkušenosti víme, že zájemci nejvíce preferují takové řešení, které jim přinese největší ekonomický efekt a zároveň zajistí určitou míru nezávislosti v případě, že se dodávky ze sítě přeruší,“ uvádí Libor Holub, obchodní ředitel Europe Easy Energy. Tím, že si domácnosti vyrobí část elektřiny pro svou spotřebu samy a neodeberou ji všechnu ze sítě, ušetří část plateb za silovou elektřinu, distribuci, systémové služby a daň z elektřiny.

Neméně zajímavým benefitem pak je, že se mohou zabezpečit proti krátkodobým výpadkům elektřiny z veřejné sítě a užívat si komfortu třeba i v době přírodních kalamit. Takové řešení využívají již zákazníci Bohemia Energy a nově jej mohou mít i zákazníci 3-E. Na technologické části firma spolupracuje opět se společností S-Power.

Co s energií, kterou nespotřebujete? Prodejte ji za aktuální tržní cenu

Pokud domácnost vyrobí elektřiny více, než sama spotřebuje, 3-E zajistí její výkup. „S naším unikátním produktem eVýkup získáte odměnu za silovou elektřinu, kterou nespotřebujete a dodáte ji do sítě. To vše bez potřeby mít licenci na výrobu elektřiny,“ vysvětluje Libor Holub a dodává: „Vaše přebytky vykoupíme za cenu platnou na velkoobchodním trhu v době dodávky přebytku do sítě.

Lze si to také představit jako virtuální baterii, kde se dodaná elektřina ukládá v podobě peněz. Výhodou je, že si domácnosti nemusí pořizovat skutečnou baterii. Peníze si pak ‘vyzvednou’ při pravidelném vyúčtování elektřiny. „Chcete-li si však vámi vyrobenou elektřinu ponechat na dobu, kdy ji budete potřebovat, stačí si vybrat řešení s bateriovým úložištěm,“ uzavírá Libor Holub.

Dopřejte si energetickou soběstačnost s elektřinou vyrobenou ze slunce i vy.

více informací na www.3-e.cz/fotovoltaika/

 
 
Reklama