Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Unikátní rekuperační výměník AKIRETHERM se poprvé představí na veletrhu Aquatherm

Společnost AKIRE s.r.o. vás srdečně zve k návštěvě stánku č. 412 v hale 4 na 22. mezinárodním veletrhu AQUATHERM, ve dnech 27. 2. - 2. 3. 2018.

Představíme vám unikátní český vynález v oblasti masivní úspory tepelné energie v rodinných domech, penzionech, výrobních provozovnách a sportovních zařízeních. Jako jediní v Evropě uvádíme na trh zařízení, které řeší komplexně získání tepla z odpadních vod.

Rekuperační výměník zpětného získávání tepla AKIRETHERM spolehlivě dopraví do objektu 75 % tepla, které běžně zaplatíte a následně vypustíte do kanalizace.

Rekuperační výměník zpětného získávání tepla z odpadních vod
Rekuperační výměník zpětného získávání tepla z odpadních vod

AKIRETHERM je zcela bezobslužný, pasivní, nehlučný výměník, bez vlastní spotřeby energie při provozu, bez nároku na opravy a s dlouhou životností.

Rekuperační výměník AKIRETHERM – výrobek s průmyslovou a patentovou ochranou by na veletrhu neměl uniknout vaší pozornosti.

Navštivte nás ve stánku č. 412 v hale č. 4.

Budeme se vám individuálně věnovat. Pro bezplatný vstup se zaregistrujte a uveďte registrační kód 1844120.


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama