Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fronius Solar Energy na veletrhu Intersolar 2017

Ve dnech 31. 5 až 2. 6 představí společnost Fronius v Mnichově na veletrhu Intersolar 2017, který je světovým odborným veletrhem solárního hospodářství, svoji nabídku pro inteligentní a efektivní získávání energie.

V hale B2 u veletržního stánku 310 se budou moci návštěvníci mimo jiné informovat o nejrůznějších řešeních pro modulární elektroniku nebo o nástroji pro fotovoltaické systémy Fronius Solar.configurator.

Středem zájmu bude také spojení proudu, tepla a mobility. Společnost Fronius, která se specializuje na solární techniku a v letošním roce slaví 25leté výročí své existence, při této příležitosti představí regulátor spotřeby Fronius Ohmpilot, který umožňuje plynulou regulaci zdrojů tepla, a inovativní techniku pro ukládání energie, díky které budou uživatelé méně závislí na dodávkách elektrické energie ze sítě.

Každý FV systém musí být individuálně přizpůsoben konkrétnímu situování střechy – bez ohledu na to, zda se jedná o různě orientované střešní plochy, nebo o dočasné zastínění. Portfolio společnosti Fronius proto zahrnuje různá řešení, díky kterým mohou provozovatelé maximalizovat své výnosy.

U veletržního stánku nabízí Fronius například poutavé nahlédnutí do spolupráce s firmou Maxim Integrated. Společně s tímto americkým výrobcem integrovaných obvodů pracuje na hospodářsky a technologicky udržitelných řešeních pro modulární elektroniku.

Velký potenciál pro efektivní využití obnovitelných zdrojů energie spočívá ve spojení elektřiny, tepla a mobility
Velký potenciál pro efektivní využití obnovitelných zdrojů energie spočívá ve spojení elektřiny, tepla a mobility
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama