Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o zájezd na Veletrh úspor energie (Energiesparmesse) 2017

Energy Centre České Budějovice pořádá v pátek 3. a v sobotu 4. března jednodenní autobusové zájezdy na Veletrh úspor energie, který se každoročně koná v hornorakouském Welsu. Zájezd je vhodný jak pro odborníky, tak pro širokou veřejnost i rodiny s dětmi.

Cesta z Českých Budějovic do Welsu trvá necelé dvě hodiny a na jejím konci účastníky čekají nejen tři veletrhy v jednom (největší rakouský stavební veletrh, veletrh koupelen a sanity a veletrh vytápění a energie), ale i malebné centrum města, skýtající řadu zajímavých možností.

Zájezd, který zahrnuje autobusovou doprava z Českých Budějovic do Welsu a zpět, organizovanou prohlídku veletrhu v českém jazyce a německy hovořící doprovod si můžete buď za 490,- Kč (děti mají slevu) zakoupit nebo jej jednoduše vyhrát. Soutěžní otázku naleznete na konci článku.

Stavební veletrh (haly 1 až 11) zájemcům nabídne v halách 1-5 např. domy na klíč, zabezpečovací techniku, fasády, zateplovací systémy, cihly, LED-osvětlení, okna, stínící systémy, dveře, podlahy, schodiště, balkóny, zimní zahrady, ploty, brány, krby, zařízení kuchyní a interiérů. Veletrh koupelen a sanity představí návštěvníkům v hale 12 a z části v hale 21 infračervené kabiny, bazény a bazénovou techniku, sauny, vířivky a vybavení koupelen a další novinky. Veletrh vytápění a energie zaplní haly 19, 20 a převážnou část haly 21. Prezentovat se zde budou výrobci, prodejci a odborníci specializující se m. j. na ekologické a energeticky úsporné vytápění a ohřev teplé vody, větrání a klimatizaci, rekuperaci, fotovoltaiku a fototermiku, biomasu, tepelná čerpadla, studny a vrty a elektromobilitu.

Kapacita autobusů je omezená, svou rezervaci zbytečně neodkládejte. Přihlášku a bližší informace naleznete na www.eccb.cz, tel. kontakt pro dotazy: 387 312 580 nebo 773 124 580.

Soutěžní otázka: Jaký nadpis má článek o zájezdech na Veletrh úspor energie uveřejněný na www.eccb.cz?

  • a) Na Veletrh úspor energie s Energy Centre České Budějovice
  • b) Jednodenní autobusové zájezdy na Veletrh úspor energie (Energiesparmesse) 2017
  • c) Na Energiesparmesse autobusem s Energy Centre České Budějovice

Správnou odpověď zašlete do 24. 2. 2017 na isabela@eccb.cz, spolu se svým jménem a telefonickým kontaktem. Tři vylosovaní výherci získají zájezd pro jednu osobu zdarma. O výhře budou informováni telefonicky v pondělí 27.2.2017.

Veletrh Energiesparmesse Energy Centre České Budějovice

Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama