Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh FOR ARCH nabídne oproti loňsku opět zajímavější doprovodný program

V pořadí sedmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 20. až 24. září na ploše areálu PVA EXPO PRAHA, bude mít bohatý a nabitý program, v němž bude vůbec poprvé zahrnuta koncepce různých denních témat, včetně tematických odborných konferencí a specializované poradny.

Další poradenská podpora se bude týkat státních dotací a podmínek jejich poskytnutí. V neposlední řadě pak bude veletrh prezentovat dvě oficiální účasti ze zahraničí.

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH není pouze několikadenní akcí, ale naopak projektem s celoroční působností zaměřený na podporu oboru stavebnictví jako celku. Děje se tak prostřednictvím základních dílčích projektů jako jsou Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO, soutěž mladých architektů Young Architect Award (YAA) nebo cena Architekt roku.

Avizovanou novinkou ve srovnání s předchozími ročníky budou denní témata zabývající se významnými trendy současného stavitelství. Úterý 20. září tak bude ve spolupráci s nadací ABF zaměřené na problematiku kvality výrobků a materiálů, včetně systému ratingu kvality. Zároveň také proběhne Konference ředitelů projektových firem ve spolupráci s analytickou a výzkumnou společností CEEC Research.

Ve středu 21. září, ve spolupráci s odborným internetovým portálem TZB-info proběhne konference Požární bezpečnost budov

Doprovodný program portálu ESTAV.cz proběhne na výstavišti v Letňanech v pátek 23. září od 10:30 hodin. Na přednáškách odborníků z praxe se dozvíte od stavařů jak poznat zda dům netrpí poruchami hydroizolací nebo zatékáním, jak rozpoznat kvalitně provedenou rekonstrukci bytu. Právnička poradí jak postupovat při kontrole kupní smlouvy na nemovitost. Finanční poradci vám vysvětlí kde vzít peníze na koupi vlastního pozemku, domu či bytu.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama