Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máte ekologický nápad? Dáme vám 300 000 Kč a pomůžeme s jeho realizací

Napadá vás, jak lépe chránit přírodu? Kde by bylo možné ušetřit energie? V soutěži Ekologický oskar hledáme ten nejlepší nápad, kterému pomůžeme na svět. A přihlásit se může každý z vás.


V osmém ročníku soutěže Ekologický oskar se vůbec poprvé obracíme na vás, příznivce přírody, ekologie a zdravého životního stylu. Vyhlásili jsme totiž pátrání po nejlepším ekologickém nápadu, který v ČR pomůžeme zrealizovat.

Šanci mají všechny nápady

Vůbec poprvé je díky tomu kategorie Nápad otevřena všem ekologickým námětům a myšlenkám, které jste doposud z časových či jiných důvodů neměli možnost sami zrealizovat. Šanci má skutečně každý nápad: třeba na novou vzdělávací akci, mobilní či webovou aplikaci, ekologický výrobek nebo cokoliv dalšího, co podle vás pomůže chránit přírodu či šetřit energie.

Odměna 300 000 Kč a pomoc s realizací

Svůj nápad můžete přihlásit zdarma vyplněním jednoduchého formuláře. A co je důležité, v případě vítězství budete odměněni. Vítěz získá 300 000 Kč a navíc mu pomůžeme s realizací jeho nápadu. Přihlašování běží až do 15. srpna.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama