Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vše se točí kolem vize 24 hodin slunce

Rok 2016 je ve společnosti Fronius ve znamení vize 24 hodin slunce. Tento dodavatel řešení vstupuje do nového roku s novými výrobky a jasnou vizí.

Cílem řešení 24 hodin slunce je budoucnost se 100% zásobováním obnovitelnou elektrickou energií. Obnovitelná energie se přitom bude vyrábět, skladovat, distribuovat a spotřebovávat efektivně a inteligentně.

Inteligentní ukládání – Fronius Energy Package Powerwall

Nejvýznamnějším přínosem příštího roku bude Fronius Energy Package Powerwall, který vznikl v úzké spolupráci se společností Tesla Energy. Toto řešení umožňuje ukládat vlastní vyrobenou fotovoltaickou energii v zařízení Tesla Powerwall. Pokud se na střeše vyrobí jen málo proudu nebo vůbec žádný, majitel systému jednoduše využije energii uloženou. „Řešení pro ukládání energie od společností Fronius a Tesla Energy je zajímavé především pro ty, kdo chtějí zvýšit podíl vlastní spotřeby. Být díky navrženému akumulátoru ještě o něco nezávislejší na rostoucích cenách elektrické energie je pro mnoho lidí velkou motivací,“ vysvětluje Martin Hackl, vedoucí divize Fronius Solar Energy.

Inteligentní ukládání díky Fronius Energy Package Powerwall
Inteligentní ukládání díky Fronius Energy Package Powerwall
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama