Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěšný veletrh Intersolar Europe pro společnost Fronius

Od 10. do 12. června 2015 se konal veletrh Intersolar Europe v Mnichově. Zvláště úspěšný byl tento odborný veletrh pro rakouského výrobce střídačů, společnost Fronius.

Odbornému publiku byla představena řada nových výrobků a řešení. Mimořádnou pozornost vzbudila řešení pro ukládání energie Fronius a dva nejnovější představitelé řady SnapINverter, střídače Fronius Primo a Fronius Eco.

Vracíme se domů hrdí a spokojení. Náš veletržní stánek byl stále plný a zájem o naše nové výrobky a řešení překonal naše představy. Společnost Fronius důsledně a úspěšně pokračuje v realizaci své vize 24 hodin slunce, spolehlivého zásobování elektrickou energií budoucnosti – 100% obnovitelnou energií. To vše vyžaduje technologie a řešení pro inteligentní a efektivní ukládání, distribuci a spotřebu energie. Také naši zákazníci a partneři vědí, že jdeme správnou cestou, důvěřují nám a podporují nás. Ostatně to znovu potvrdil i náš úspěch na veletrhu,“ informuje Martin Hackl, vedoucí divize Solar Energy, Fronius International GmbH.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama