Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Historické budovy a jejich energetická efektivnost 2015

Dovolujeme si Vás pozvat na unikátní odbornou stavební konferenci, jejímž cílem je sbližovat stanoviska a přístupy státní památkové péče, energetické náročnosti a tepelné ochrany budov.

Program konference tvoří velmi zajímavé přednášky zástupců památkové péče (Ing. arch. Ondřej Šefců, ředitel ÚOP v hl. m. Praze, Národní památkový ústav, Praha), státní správy (Ing. Marcela Juračková, Státní energetická inspekce, Praha), odborníků na zateplování (Ing. Jiří Šála, CSc. – MODI, Praha) a mnoho dalších velmi zvučných jmen a hlavně zajímavých přednášejících. Program konference se bude snažit nejen o sblížení rozdílných stanovisek, ale klade si za cíl nalezení koncepčního, technologického, konstrukčního a materiálového řešení pro efektivní snižování energetické náročnosti historických budov, respektující jejich památkovou a tepelnou ochranu. Tato konference navazuje na konference Tepelná ochrana historických budov 2006, 2010 a Historické budovy a jejich nízká energetická náročnost 2014.

Termín: 18. června 2015
Místo: ve Willembergově sálu (217) na Novotného lávce 15, Praha 1
Ptejte se:
Máte-li dotaz, k některému z bodů programu, můžete jej zasílat také v on-line přihlášce nebo v odpovědním lístku. V průběhu akce Vám bude dotaz zodpovězen.

Konference je zařazena do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT i ČKA.

Pozvánka s programem.

Možnosti přihlášení:
  • on-line přihláška www.azpromo.cz
  • e-mail: azpromo@azpromo.cz
  • faxem na číslo +420 286 882 021
  • poštou na adresu: AZ Promo s.r.o., Dělnická 54, 170 00 Praha 7

AZ Promo s.r.o.
logo AZ Promo s.r.o.

Společnost AZ Promo s.r.o. se zabývá organizací odborných seminářů, konferencí a praktických prezentací, určených převážně stavební odborné veřejnosti. Přední výrobci stavebních materiálů, zde informují architekty, projektanty, stavební firmy, developery ...

 
 
Reklama