Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní domy na milánském veletrhu

Největší evropskou akcí v oboru TZB bude v roce 2016 milánský veletrh MCE - Mostra Convegno Expocomfort, o němž jsme Vás informovali již dříve.

Pro důsledné naplnění motta veletrhu, které zní Global Comfort Technology, bude jeho součástí prestižní přehlídka produktů z oblasti tzv. inteligentních domů THAT’S SMART.

Cílem je vyzdvihnout produkty a systémy automatizace bytů a domů, chytrých elektroinstalací, optimalizace spotřeby, výroby energie z obnovitelných zdrojů a také elektrické mobility, synergicky navázané na obor TZB.


Ilustrační video o chytrých technologiích v chytrých městech

Celý veletrh bude doprovázet odborný program, který připravuje komise v čele s univerzitou Politecnico di Milano. Konference a workshopy budou věnovány trendům v technologiích, regulacím a obchodním příležitostem ve čtyřech tématických oblastech veletrhu – vytápění, chlazení, voda, energie. Vstup na všechny doprovodné programy je pro návštěvníky MCE zdarma. Veletrh se koná od 15. do 18.3.2016 a představí dva tisíce vystavujících firem.

Přihlášky pro vystavovatele a další informace, včetně možnosti dotace z fondů EU poskytne Olga Pešková, Progres Partners Adv. (zastoupení MCE pro ČR a SR) na tel. 277 010 660, mail peskova@ppa.cz .

 
 
Reklama