Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Štítky energetické účinnosti pro systémy vytápění v řešení Hoval

Spolu se zavedením směrnice ErP a aktuálním vývojem této problematiky Hoval nabízí snadné řešení. V rámci modernizace systémů vytápění či během nové výstavby můžete využít naše know-how.

Příklad: kotel je označen hodnotou "B", přídavný zdroj tepla hodnotou "A"

Jaké je řešení? Aby se předcházelo podobným nejasnostem, obsahuje Směrnice ErP speciální štítek pro systémová řešení, který hodnotí všechny komponenty v rámci kolektivního stupně, ale také určuje jednotlivé hodnoty. Hlavní zdroj tepla tvoří základ a všechny ostatní komponenty jsou zohledněny v celkové klasifikaci.

S Hovalem si můžete být jistí

Spolu se zavedením směrnice ErP a aktuálním vývojem této problematiky Hoval nabízí snadné řešení. V rámci modernizace systémů vytápění či během nové výstavby můžete využít naše know-how. Rozhodli jsme se teoreticky otestovat každou možnou kombinaci našich produktů a připravit pro ni odpovídající energetický štítek. Zákazníci, kteří si objednají kompletní řešení Hoval, obdrží ověřený integrovaný energetický štítek.


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 
Reklama