Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius se stává dodavatelem řešení

Společnost Fronius reaguje na výzvy trhu a stává se dodavatelem řešení. To znamená, že se nesoustředíme jen na samotný výrobek, ale na komplexní řešení. V roce 2015 uvedeme na trh několik novinek.

Jako dodavatel řešení se rakouský výrobce střídačů etabloval díky výrobkům, jako jsou střídače Fronius Primo a Fronius Eco, balíček Fronius Energy Package a zařízení Fronius Datamanager 2.0. V komunikaci, energetickém managementu, ukládání energie i při modernizaci fotovoltaických systémů uvažuje společnost Fronius komplexně.

Společnost Fronius reaguje na výzvy trhu a stává se dodavatelem řešení. To znamená, že se nesoustředíme jen na samotný výrobek, ale na komplexní řešení. Dokladem toho jsou mimo jiné novinky, které uvedeme na trh v roce 2015,“ vysvětluje Martin Hackl, vedoucí divize Solar Energy, Fronius International GmbH.


Fronius Primo je komunikativní střídač pro optimální energetický management
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama