Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporná náhrada 1000W výbojkových svítidel s 10tiletou zárukou

1000W výbojková svítidla představují pro správce obrovskou zátěž, zejména údržbářskou. Dialight přichází s LED řešením a s účinností 125 lm/W nabízí výkon 60 000 lm a 10let záruky výkonu při až +65°C.

Dialight představuje nové průmyslové LED svítidlo Vigilant® High Bay.

S obrovskými náklady na energii a častou údržbou, které vyžadují vysokozdvižné plošiny a odstávky provozu, jsou 1000W svítidla obrovskou zátěží příkonu a ostatních zdrojů. Nové svítidlo společnosti Dialight – Vigilant High Bay představuje velkou příležitost pro správce nemovitostí, aby znovu zauvažovali o výměně starých výbojkových svítidel za pokrokovou technologii. Získají tak potřebný světelný výkon a zároveň realizují významnou návratnost investice. Navíc úspory jim budou dělat radost více než desetiletí.

Nový Vigilant je se svým super výkonem 125 lm/W skutečnou inovací na poli průmyslových svítidel. Pyšní se výkonem přibližně 60 000 lumenů, příkonem 480W, napájecí jednotkou vlastní konstrukce a elegantním, odolným a lehkým kabátem. To vše podtrhuje exkluzivní 10tiletá záruka plného výkonu.
Vigilant je navržen tak, aby poskytoval vynikající viditelnost a jasnost speciálně v průmyslových aplikacích s výjimečně vysokým stropem a vysokou okolní teplotou jako například v ocelářském, automobilovém, leteckém a jiném průmyslu. Dialight Vigilant je vybaven úzkou optikou vlastní výroby pro maximální hladinu osvětlení a rovnoměrnost. Při okolní teplotě v rozsahu -40°C to +65°C tak zaručuje spolehlivý výkon v nejnáročnějších průmyslových podmínkách na světě.
Výškou 45,7 cm, průměrem 61 cm a hmotností menší než 14,5 kg je Vigilant High Bay připraven pro snadnou a rychlou instalaci. Svou konstrukcí je podstatně menší a lehčí než konkurenční LED svítidla na trhu.

Svítidlo Vigilant bude k dispozici s průmyslovým standardem IEEE 802.15.4 kompatibilním s bezdrátovým řízením Jennet, řízením DALI a jednoduchým stmívacím modelem 0-10V.

 
 
Reklama