Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius láká návštěvníky mnoha novinkami

Veletržní stánek společnosti Fronius o rozloze 512 m2 na veletrhu Intersolar 2013 se stal přitažlivým cílem mnoha návštěvníků. Tato kvalitativní jednička zde pod heslem Smart Grid Ready prezentovala mnoho novinek.


Společnost Fronius zaujala na veletrhu Intersolar 2013 mnoha novinkami. Střídače Fronius Galvo a Fronius Symo, které nedávno získaly cenu Plus X Award, se ukázaly jako skutečný magnet pro návštěvníky.

Střídače Fronius Galvo a Fronius Symo, které nedávno získaly cenu Plus X Award, se ukázaly jako skutečný magnet pro návštěvníky. Dalším lákadlem veletržního stánku byl střídač Fronius hybrid inverter, individuální řešení pro ukládání energie fotovoltaických systémů.

„Společnost Fronius vyhlásila rok 2013 rokem inovací. Vedle mnoha nových výrobků uvádíme na trh také mnoho nových funkcí. Cílem všech novinek je uskutečnění vize společnosti Fronius „24 hodin slunce“. Tato vize představuje budoucnost zásobování elektrickou energií v příštích desetiletích,“ informuje Martin Hackl, vedoucí divize Solární elektronika společnosti Fronius.

Vize „24 hodin slunce“ potřebuje chytré sítě, chytré spotřebitele a chytré střídače. Chytrý v této souvislosti znamená zejména také komunikativní. Střídače Fronius jsou již dnes vybaveny výkonnými komunikačními nástroji. Komunikace probíhá mnoha směry: ke koncovému zákazníkovi, k domácím spotřebičům, servisním technikům a provozovateli sítě.

Get more information
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama