Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Teta Peleta se přihlásila na Facebook, staňte se jejími přáteli

Teta Peleta, která vždy provází našim magazínem Komfortní teplíčko, je docela konzervativní paní, ale když se dozvěděla, že někteří přátelé na ni čekají na Facebooku, dlouho neváhala a přihlásila se tam taky.

Klastr Česká peleta Přátelé Tety Pelety na facebooku

Skoro každý den na svojí stránce Přátelé Tety Pelety publikuje aktuální články, které píšou v Klastru Česká peleta, ale někdy sdílí i zajímavosti a videa, která na webu České pelety nenajdete.

Přátelé Tety Pelety jsou všichni ti, kteří považují vytápění dřevěnými peletami za dobrý nápad. Jsou to členové našeho Klastru, výrobci pelet a kotlů na jejich spalování. Ale jsou to taky jejich spokojení klienti, kteří doma peletami už vytápějí. Dál patří k přátelům Tety Pelety i ti, kteří bydlí třeba v paneláku, ale celému odvětví prostě fandí a zajímají se o novinky – co když budou jednou stavět konečně vlastní domek a kupovat kotel? S Tetou Peletou se přátelí i někteří novináři, milovníci přírody a taky několik Ostraváků.

A co na Facebooku Tety Pelety najdete? Vedle článků i několik nákresů a videí, nově taky album úspěšných realizací peletových instalací, které je zatím dostupné pouze právě na facebooku. Teta Peleta navíc sbírá i další, nové fotky instalací peletových kotlů, které jsou na zajímavých místech anebo aspoň doprovázené zajímavými příběhy. A co je možná vůbec nejdůležitější, na Facebooku taky odpovídá předseda Klastru Vladimír Stupavský na všechny dotazy, které k vytápění dřevěnými peletami čtenáři mají. Tak se přijďte k Tetě Peletě na Facebook podívat, rádi vás uvidíme! Posaďte se u Tety Pelety na Facebooku a přečtěte si několik novinek z peletového světa, třeba k čaji o páté.
Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama