Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na Intersolar Mnichov 2013 od společnosti Domat Control System

Intersolar Europe se bude již tradičně konat na výstavišti v Mnichově v termínu 19. – 21.6.2013. Domat Control System představí i letos řadu novinek včetně nově oceněného uceleného řešení pro monitoring fotovoltaických elektráren.

Intersolar Europe se bude již tradičně konat na výstavišti v Mnichově. Jedná se o největší světový veletrh v oblasti solárního průmyslu a obnovitelných zdrojů. V roce 2012 se Intersolaru Europe zúčastnilo 1909 vystavovatelů a 66 000 návštěvníků. Veletrh je zaměřen především na fotovolaické elektrárny a související technologie, skladování energie a solárně termální technologie.

Domat Control System se tohoto veletrhu zúčastňuje pravidelně a stejně tak jako v předchozích ročnících představí i letos řadu novinek včetně nově oceněného uceleného řešení pro monitoring fotovoltaických elektráren na který jako první firma na světě získal TÜV certifikát.

Datum a místo konání: 19. – 21.6.2013, Mnichov
Expozice: B2.270

Více informací

Intersolar Munich 2013

Intersolar Europe takes place annually at Messe München. It is the world’s largest exhibition for the solar industry and its partners. In 2012, 1,909 international exhibitors and 66,000 trade visitors attended Intersolar Europe. The exhibition focuses on the areas of photovoltaics, PV production technologies, energy storage and solar thermal technologies.

Domat Control System participates on Intersolar exhibition regularly, and like every year, also in 2013 will introduce several new products including the world’s first TÜV certified monitoring system for PV plants.

Date and venue: 19th – 21st June 2013, Munich
Stand B2.270


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama