Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fronius String Control 250/30 DCD DF: Profesionální monitoring a kontrola větví pro zajištění výnosů

Systém pro monitoring a kontrolu větví Fronius String Control 250/30 zajistí výnosy fotovoltaických elektráren s centrálními střídači. Pomůže profesionálně monitorovat větve panelů a porovnávat data.

systém Fronius String Control 250/30 DCD DF pro monitorování a kontrolu větví panelů  řešení pro fotovoltaické elektrárny
Systém pro monitorování větví Fronius String Control 250/30 zajišťuje výnosy u centrálních střídačů.
Fotografie: Fronius International GmbH

Rok 2013 je pro společnost Fronius rokem inovací. Nejnovější inovací je systém pro monitoring a kontrolu větví Fronius String Control 250/30. Pomocí tohoto systému je možné profesionálně monitorovat větve panelů a porovnávat data. Včasným rozpoznáním závad pak lze předcházet ztrátám.

Fronius String Control 250/30 DCD DF je speciálně přizpůsoben požadavkům centrálních střídačů. Díky proudovému zatížení 250 A a maximálnímu vstupnímu napětí 1 000 V je toto zařízení pro monitorování větví od společnosti Fronius ideálním řešením pro monitorování fotovoltaických elektráren se střídači Fronius Agilo. Do jednoho hlavního vedení DC je přitom možné spojit až 30 větví panelů.

V případě problémů jedné nebo několika větví, k nimž může dojít například při zastínění nebo výpadku panelu, přetržení kabelu nebo jeho prokousnutí, je při odpovídající kontrole a monitoringu systému informován přímo provozovatel. Tím se zamezí ztrátám výnosů.

Více informací o systému Fronius String Control 250/30 DCD DF
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama