Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aleo solar mezinárodně rozšiřuje instalační síť

Saleo solar AG nabízí více, než se uvádí: jako jeden z prvních výrobců na světě začala prodávat pouze moduly s pozitivní klasifikací výkonu – to znamená, že skutečný výkon solárních modulů je zaručeně vyšší než uvedený jmenovitý výkon.

Společnost aleo solar AG úspěšně rozšířila svoji síť autorizovaných partnerů a získala v roce 2012 více než 400 nových zákazníků. Aleo solar AG nyní dodává solární moduly a komponenty systému více než 2100 mezinárodním partnerům.

Pozitivní klasifikace výkonu

Aleo solar AG nabízí více, než se uvádí: jako jeden z prvních výrobců na světě začala prodávat pouze moduly s pozitivní klasifikací výkonu – to znamená, že skutečný výkon solárních modulů je zaručeně vyšší než uvedený jmenovitý výkon. Je-li u modulu po dokončení naměřeno například 189 wattů, je zařazen do kategorie 185 wattů. To je přidaná hodnota, která se zákazníkům aleo solar AG znatelně vyplácí s každým modulem.

Nejlepší propustnost světla

Díky důmyslné souhře solárního skla, tenkého pouze 3,2 milimetry, a průhledné vrstvy plastu (fólie EVA) zajišťuje aleo solar AG optimální propustnost světla svých modulů. Při použití v praxi jsou tak ještě účinnější.
Antireflexní sklo díky tenké vrstvě na skleněném povrchu umožní, aby se do modulu dostalo více světla. Zatavovací fólie EVA disponuje lepší propustností světla, obzvláště v ultrafialovém spektru. Další zvýšení výkonu je možné díky speciálním spojkám článků: „Light Harvesting String“ (LHS) přivádí díky svému strukturovanému povrchu více světla do solárních článků. To znamená: moduly aleo dosáhnou většího výkonu na malé ploše.

Záruka na výrobek a záruka na výkon

Solární moduly aleo solar mají desetiletou záruku na výrobek – o osm let delší, než předepisuje zákon. Na výkon poskytujeme záruku dokonce na čtvrt století: i po 25 letech si mohou být naši zákazníci jistí, že s našimi moduly budou dosahovat ještě alespoň 80 % původního výnosu.

Kalkulačka solární energie aleo solar AG umožňuje odhad ročního solárního výnosu a úsporu CO2.

 
 
Reklama