Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Členem Klastru Česká peleta je nově Timco s.r.o.

Příbramská firma Timco s.r.o. se právě stala novým členem Klastru Česká peleta, a připojila se tak ke svému dodavateli firmě Ponast mezi prodejce automatických kotlů na biomasu.

Kotle na pelety zařadila do nabídky majitelka firmy Vladimíra Pechová před několika lety – všimla si rostoucího zájmu o výměnu starých kotlů za nové, ekologičtější a pohodlnější.

Timco nabízí svým zákazníkům kotle zavedené české firmy Ponast – kromě prodeje kotle také instaluje, a to společně s regulačním zařízením značky Siemens. O zákazníky se Timco stará komplexně, a tak zájemcům zajistí i pravidelnou dodávku dřevních pelet jako palliva do nového kotle. Záruční i pozáruční servis automatických kotlů je posledním článkem celého řetězce.

A co zavedená Timco získá členstvím v Klastru Česká peleta? Společně s dalšími prodejci kotlů na pelety může posílit pozici ekologického topiva, a tak i kotlů na jeho spalování, na českém trhu. Získá prezentaci na webových stránkách Klastru i prostor na společném stánku na veletrzích, v nejbližší době například na únorovém Moderním vytápění.


Webová prezentace firmy Timco s.r.o.

Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama