Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plánované novinky v sortimentu JOYCE ČR v roce 2013

V nadcházejícím roce plánujeme rozšířit škálu možností pro optimalizaci vlastní spotřeby o řešení zahrnující i ohřev vody, topení, tepelná čerpadla, akumulaci energie apod.

V brzké době chystáme rozšíření našeho sortimentu a služeb o řadu zajímavých produktů.

V posledních několika měsících se také více zaměřujeme na problematiku ostrovních, popřípadě hybridních systémů.

Do nabídky zařadíme rovněž nový spínací prvek, umožňující přímé připojení do počítačové sítě. Nastavení tohoto nového typu WATTrouteru se provádí z osobního počítače či notebooku pomocí rozhraní USB nebo Ethernet. Přes Ethernetové rozhraní lze WATTrouter nastavovat a sledovat i z jiných zařízení podporujících webový přístup.

Možností, jak efektivně využívat vlastní vyrobenou elektrickou energii, je na trhu celá řada. My se snažíme vybrat ze všech možností vždy ty, které jsou jednoduché svým provedením, tudíž i uživatelsky příjemné, a přitom i ekonomická stránka zůstává na velmi dobré úrovni.


JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama