Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

4 nové modelové řady peletových kotlů v přehledu

Na jedinečném přehledu u nás dostupných kotlů na pelety, který na svých stránkách spravuje Klastr Česká peleta, přibyly další čtyři modelové řady. Jedná se o rakouské výrobky firem ETA a Hapero.

Celkový přehled kotlů na pelety nyní obsahuje 29 různých modelových řad od domácích i zahraničních výrobců. Vybere si opravdu každý. Nabídka pokrývá široké spektrum výkonů od 2 do 100 kW, zahrnuje různé vybavení, designové provedení i speciality vč. využití jiných paliv nežli jsou dřevěné pelety. Ty však jako palivo dominují a pouze u nich je zajištěna vysoká kvalita a široká použitelnost mezi veškerými typy peletových kotlů.

Samozřejmostí je, že všechny peletové kotle splňují dle ČSN 303-5 požadavky na emisní třídu 3 a jsou i do budoucna v souladu s požadavky novely Zákona o ochraně ovzduší. Efektivita peletových kotlů je taková, že řada z nich splňuje i parametry přísnějších emisních tříd 4 a 5.

<Nové kotle na pelety Eta a Hapero v Klastru Česká Peleta

Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama