Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na tradiční mezinárodní konferenci BIOMASA & ENERGETIKA 2012

CZ Biom - České sdružení pro biomasu pořádá za účasti významných expertů, odborníků a kapacit v oboru již 17. ročník konference BIOMASA & ENERGETIKA, která se uskuteční dne 27.11.2012 v Praze 6 - Suchdole.

Návštěvníci se můžou těšit na specializované přednášky a prezentace věnované biomase, energetice, obnovitelným zdrojům energie, biopalivům, bioplynovým stanicím, peletám, rychle rostoucím dřevinám a dalším souvisejícím tématům.

Konference BIOMASA & ENERGETIKA má dlouholetou tradici a k té patří také významní řečníci. Pro příklad lze uvést loňský ročník, kdy na jednom pódiu vystoupili například bývalý premiér ČR Mirek Topolánek a bývalý místopředseda vlády Martin Bursík.

A ani letošní ročník nebude o nic chudší. Už teď můžeme potvrdit, že se konference zúčastní například majitel a ředitel skupiny Agrofert Andrej Babiš, Martin Laštůvka z Energetického regulačního úřadu (odbor podporovaných zdrojů), předseda nově vzniklé komory OZE Martin Bursík, Jan Šikola z renomované advokátní kanceláře AK Šikola či Jan Habart a Vladimír Stupavský za CZ Biom. V jednání jsou pak další významná jména z oboru. V České republice se zkrátka nenajde v rámci energetického využití biomasy významnější událost.

A i letošní program tomu bude rozhodně odpovídat. V ranní části bude možné zjistit, jaké změny v zákonech o obnovitelných zdrojích čekají a jaké dopady budou mít novinky v legislativě na investory i provozovatele. Následný dopolední blok se bude věnovat budoucnosti bioenergetiky a nejnovějším poznatkům ze zahraničí.
Po polední pauze s občerstvením, se můžou návštěvníci těšit na témata týkající se zemědělské politiky a současných trendů v bioenergetice. Na závěr, stejně jako po každém z předchozích bloků bude následovat panelová diskuse s řečníky o právě probraných novinkách.

To vše je jen zlomek z témat, které konference BIOMASA & ENERGETIKA 2012 nabídne. V rámci akce se také můžou účastníci těšit na přehlídku FFV automobilů.

Vstupné je pro letošní rok rozděleno do dvou kategorií. Pro členy našeho sdružení, kteří zaplatí předem, je nastaveno ve výši 500 Kč, u nečlenů, kteří uhradí svou účast před začátkem konference, se pak jedná o částku 800 Kč. Na místě bude cena pro všechny jednotná – 1000 Kč. O důvod víc, se přihlásit co nejdříve.

Akce: Biomasa & Energetika 2012
Termín: úterý 27. listopadu 2012
Místo: Praha 6 - Suchdol; AULA České zemědělské univerzity, Kamýcká 129
Organizátor: CZ Biom

Více informací o konferenci BIOMASA & ENERGETIKA 2012

 
 
Reklama