Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius je připravena na budoucnost

Zájem návštěvníků na veletrhu Intersolar 2012 vzbudil Dům budoucnosti Fronius, pilotní projekt v podobě energeticky autonomního RD. Pozornost získal 100kW střídač Fronius Agilo a flexibilní servisní balíčky.

Společnost Fronius i v bouřlivých dobách dokazuje svoji pevnou pozici kvalitativní jedničky na trhu.

Stánek společnosti na veletrhu Intersolar 2012 o rozloze 512 m² měl více než dobrou návštěvnost. Zájem návštěvníků vzbuzoval především Dům budoucnosti Fronius, pilotní projekt v podobě energeticky autonomního rodinného domu. Vysokou pozornost si podle očekávání získal také nový 100kW střídač Fronius Agilo a flexibilní servisní balíčky. Jako překvapení byly nadšeným návštěvníkům veletrhu naservírovány, jako na stříbrném podnose, tři nové výkonnostní třídy osvědčené řady Fronius IG Plus.

Rakouská společnost Fronius má dnes již dvacetileté zkušenosti v oblasti solární elektroniky. „Vysoký počet návštěvníků u veletržního stánku společnosti Fronius a velký zájem o naše výrobky a služby dokazují, že už 20 let děláme řadu věcí dobře,“ uvedl Martin Hackl, vedoucí divize Solární elektroniky Fronius.

Celý článek v AJ

Fronius Agilo 100.0 je prvním centrálním střídačem ve své výkonnostní třídě, který může být instalační firmou kompletně instalován, uveden do provozu i servisován
Hlavní částí celého systému je palivový článek Fronius Energy Cell, který bude jako plně autonomní řešení včetně integrovaného elektrolyzéru k dispozici od prvního pololetí roku 2013.

Diagram toku energie, Dům budoucnosti Fronius
 
 
Reklama