Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na brněnském Techagru se představí členové Klastru Česká peleta

Několik členů Klastru Česká peleta bude na samostatném veletrhu obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA vystavovat své produkty a novinky a budou se podílet i na doprovodném programu.

Téma obnovitelných zdrojů energie je oprávněnou součástí mezinárodního veletrhu Techagro již od roku 2006. Rostoucí počet vystavovatelů a zájemců o tento perspektivní obor vedl organizátory akce ke vzniku samostatného veletrhu obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví, prezentovaný pod značkou BIOMASA, který bude probíhat ve dnech 31.3. - 4.4. 2012 na brněnském výstavišti. Několik členů Klastru Česká peleta zde bude vystavovat své produkty a novinky a budou se podílet i na doprovodném programu.

Vaší pozornosti by neměly uniknout expozice společností:
  • BIOMAC (největší tuzemská firma, která se zabývá výrobou a prodejem briket a pelet) pavilon P - stánek č. 25
  • ATMOS (přední evropský výrobce kotlů tuhá paliva, dřevo a pelety), pavilon P - stánek č. 31
  • VERNER (tradiční výrobce kotlů na biomasu – dřevní pelety, agropelety, zrní, apod.), pavilon P - stánek č. 18
  • CZ Biom (profesní organizace podporující využívání biomasy jako obnovitelné suroviny), pavilon P - stánek č. 21
O peletách a biomase bude hovořit i několik členů Klastru česká peleta ve středu 4.4.2012 v tematickém bloku III. od 10:00 hod. Vystoupí zde zástupci vedení Klastru i firem CDP.cz, CZ Biom, VERNER, TÜV NORD Czech i VŠB Technické univerzity Ostrava.
Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama