Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka společnosti JOYCE ČR na veletrh Racioenergia v Bratislavě

Dovolujeme si Vás pozvat na 33. mezinárodní veletrh o využívání obnovitelných zdrojů Racioenergia 2012 ve dnech 27. - 31. března 2012 na výstaviště Incheba v Bratislavě. JOYCE ČR najdete v pavilonu B2.

Na našem stánku si budete moci prohlédnout několik zajímavých exponátů z oblasti fotovoltaiky. Ukážeme Vám ukotvení FV panelů na střeše - přes jejich připojení do střídače až po ukázku elektrorozvaděče. Budoucí majitelé elektráren jistě ocení náš jedinečný systém péče o FV elektrárny - JoyCare, který zajišťuje vzdálený dohled, propojení elektrárny s centrálním monitorovacím systémem pomocí internetu a zpracovává za majitele veškerou administrativu.

Další zajímavou novinkou naší nabídky je komplexní energetické řešení s využitím programovatelných regulátorů - Wattrouterů, které hlídají optimální využití vyrobené elektřiny. Mezi naše služby jsme nově zařadili i možnost propojení FVE s tepelnými čerpadly. Rádi Vám vše představíme a předvedeme na našem stánku.

Přijďte se za námi na veletrh podívat! Máme pro Vás připravené čestné vstupenky. Stačí nám jen napsat požadovaný počet a korespondenční adresu.


JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama