Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o vstupenky a jízdenky na Veletrh úspor energií do rakouského Welsu

Do soutěže je zařazeno 10 vstupenek a jízdenek na zájezd dne 3. března 2012 (v celkové hodnotě 4.700,- Kč). Odpovězte správně na soutěžní otázky vyhrajte jednu z deseti vstupenek a jízdenek! Zájezd se koná v sobotu 03.03.2012.

Veletrh úspor energií (Energiesparmesse) v hornorakouském Welsu je jeden z největších veletrhů úspor energií a zelené energie v Evropě. Ve dnech 29. února až 4. března bude ve 21 veletržních halách prezentovat poslední trendy v oblasti stavebních materiálů a vytápění okolo 900 vystavovatelů. Více informací o veletrhu naleznete v příloze.

Nyní máte šanci vyhrát vstupenku na tento veletrh a jízdenku na zájezd v sobotu 03.03.2012 z Českých Budějovic organizovaný poradenským střediskem Energy Centre České Budějovice. Stačí odpovědět na soutěžní otázku.

Otázka:

Poradenské středisko Energy Centre České Budějovice bylo založeno roku 1998 na základě spolupráce mezi jižními Čechami a

a) Horním Rakouskem
b) Slovenskem
c) Dolním Bavorskem

Správnou odpověď zasílejte do 23. února na adresu: eccb@eccb.cz.

Všechny odpovědi došlé v termínu budou slosovány a deset šťastných výherců obdrží zdarma jednu jízdenku a jednu vstupenku na Veletrh úspor energií a jízdenku na zájezd na sobotu 3. března 2012.




Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama