Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius expanduje do Číny

V březnu 2012 zahájí společnost Fronius činnost 100% dceřiné společnosti v Šanghaji v Číně. Společnost Fronius tak proniká na nový trh, na kterém má být zelená technologie zavedena jako standard.

Čínský trh je nejrychleji rostoucím fotovoltaickým trhem na světě a v příštích letech se také stane jedním z největších.

Výrobce střídačů Fronius zahájí činnost pobočky s dvanácti pracovníky z oddělení prodeje, poprodejního servisu (technická podpora, opravárenské centrum) a marketingu. Hned na začátku svého působení v Číně vstoupila společnost Fronius do země 1MW (megawattovým) projektem v Chongmingu a poté zde založila své zastoupení. Dalším krokem je nyní založení dceřiné společnosti.

„Dokážeme zcela přesně vystihnout požadavky čínského trhu. Díky našim přístrojům jsme specialisty na fotovoltaické systémy integrované do budov, které jsou pro Čínu velmi specifické. Kromě toho se klíčový trh týká zejména projektů okolo 1 MW, kterým optimálně odpovídá rozsah výkonu našich střídačů,“ vysvětluje Knut Wimberger, ředitel společnosti Fronius China.

Více informací o expanzi Froniusu


Pobočka Fronius v Šanghaji, Čína

Pracovníci společnosti Fronius China jsou již připraveni k zahájení činnosti

Hned na začátku svého působení v Číně vstoupila společnost Fronius do země 1MW (megawattovým) projektem v Chongmingu

Fotovoltaický systém v Chongmingu je vybaven 18 střídači Fronius IG 500, 7 střídači Fronius IG 400, 3 střídači Fronius IG 40 a 3 střídači Fronius IG 60

FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama