Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čestné uznání ForArch 2011 za TČ HomeAir vzduch/voda pro vnitřní instalaci

Nové tepelné čerpadlo HomeAir, oceněné na veletrhu ForArch 2011, je určené zejména pro umístění do technické místnosti. Ideální pro vytápění a chlazení objektů o tepelné ztrátě až 8kW.

Společnost Master Therm získala skvělou cenu (Čestné uznání) za nové inverterové kompaktní tepelné čerpadlo HomeAir vzduch/voda pro vnitřní instalaci. HomeAir představuje unikátní kompaktní tepelné čerpadlo vzduch-voda určené pro umístění do technické místnosti. Vnitřní instalace nenarušuje vzhled a prostor v okolí vytápěného domu a zcela eliminuje venkovní hluk. Kompaktní rozměry a nízká hmotnost jednotky zaručují pohodlnou manipulaci a rychlou a nenáročnou montáž.

Mimořádně vyspělý systém řízení plynule reguluje výkon rotačního BLDC kompresoru, řídí otáčky radiálního DC ventilátoru a mění výkon vestavěného oběhového čerpadla topné vody tak, že je zajištěna velmi vysoká hodnota a stabilita topného faktoru ve všech provozních podmínkách.

HomeAir reprezentuje novinku ve výrobním sortimentu, která obsahuje všechny přednosti tepelných čerpadel

Master Therm: spolehlivost, vysokou účinnost, nejmodernější technologii a účelnou konstrukci. Ideální pro vytápění a chlazení objektů o tepelné ztrátě až 8kW.



Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...

 
 
Reklama