Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vítěz v soutěži o Nejpřínosnější exponát veletrhu

Komfortní tepelná centrála KHZ LW 60/300 výrobce tepelných čerpadel Alpha-innoTec zvítězila na veletrhu Moderní vytápění 2011. A to nejen díky propojení vytápění, ohřevu TUV, větrání v jednom výrobku!

Komfortní tepelná centrála KHZ LW 60/300 v sobě ukrývá tepelné čerpadlo LWC 60 (tepelný výkon 6,2 při A2/W35 podle EN14511), zásobník TUV o objemu 275 litrů a větrací jednotku s výkonem 300m3/hod. Výrobek je určen pro vnitřní instalaci do novostaveb i rekonstrukcí. Díky kontrolované výměně vzduchu s 90% zpětným získáváním tepla a vysokému topnému faktoru (A2/W35 podle EN14511) 3,5 při samostatném chodu tepelného čerpadla, až 4,3 při využití odpadního vzduchu z větrací jednotky na vstupu sání do tepelného čerpadla, 60°C teplou vodou máte kompletní strojovnu pro dům v jednom výrobku. Samozřejmostí je společný regulátor pro všechny funkce.
Komfortní centrála domácí techniky může být i o tepelném výkonu 8 kW, s větrací jednotkou s výkonem variantně 300m3/hod nebo 400m3/hod.

Více informací na stránkách výrobce:
ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama