Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating. Pravidelná školení pro montážní firmy

Tepelná čerpadla AC Heating || Přijďte na školení k nám a staňte se odborníky! Pořádáme zdarma pravidelná školení, která jsou zaměřena na instalace tepelných čerpadel AC Heating s regulací xCC.

Přijďte na školení k nám a staňte se odborníky! Pořádáme zdarma pravidelná školení, která jsou zaměřena na instalace tepelných čerpadel AC Heating s regulací xCC.

Tepelná čerpadla AC Heating Convert AW 6-28 s výkonnou regulací xCC, která umožňuje komplexní řízení celé topné soustavy, jsou čím dál častěji používána v rodinných domech i komerčních objektech.

Cítíme potřebu neustálého zvyšování kvalifikace montážních firem a proto od letošního roku pořádáme pravidelná školení, která jsou právě na tuto tématiku zaměřena. Školení probíhají pravidelně každé úterý a čtvrtek v naší referenční kanceláři kde budete mít mimo jiné i možnost přijít do přímého kontaktu s našimi zařízeními v rámci praktické části.

Pošlete nám přihlášku nebo se na nás obraťte mailem, telefonicky nebo prostřednictvím formuláře na našem webu a sdělíme Vám rádi podrobnosti.

Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama