Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Regulus Vás zve na XVIII. ročník výstavy INFOTHERMA 2011

Společnost Regulus na výstavě specializované na vytápění, úspory energií a obnovitelné zdroje představí např. nový plochý solární kolektor KPG1 a celé solární sestavy, centrální rekuperační jednotku Sentinel Kinetic B a čerpadlovou skupinu Thermovar LK 810 určenou ke zvýšení teploty topné vody vracející se do kotle.

Výstava probíhá ve dnech od 17. až 20. ledna 2011 denně od 9.00 do 18.00 hod. na Výstavišti Černá louka - Ostrava. Výstava INFOTHERMA je specializovaná výstava na vytápění a úspory energií a firma Regulus, jako přední výrobce a dodavatel komponent vytápění využívajících obnovitelných zdrojů energie a specialista na úspory energií zde nemůže chybět.

Letos představíme řadu novinek z našeho sortimentu a navíc jsme garantem pondělního doprovodného programu.

Naši specialisti z oblasti obnovitelných zdrojů, se v celkem pěti přednáškách zaměří na nejdůležitější témata týkající se úspor energií a nenechají si ujít téma týkající se státního dotačního programu Zelená úsporám.

Stručný harmonogram přednášek:

(17. ledna 2011 - Kongresové centrum Výstaviště Černá louka Ostrava)

13:00 - 14:00 Akční sestavy Regulus - výhody kombinace obnovitelných zdrojů energie s podporou Zelená úsporám
14:00 - 14:30 Krbové vložky - způsoby zapojení, regulace a podpora Zelená úsporám
14:30 - 15:00 Solární systémy pro bytové domy - základy dimenzování a bilance úspor
15:00 - 15:30 Solární systémy pro bytové domy - možnosti financování a návratnost
15:30 - 16:00 Řešení dohřevu velkých solárních aplikací -kaskádové plynové kotelny - Thermona

V případě zájmu o návštěvu pondělního odborného semináře, nás kontaktujte a obdržíte vstupenku zdarma. Pro návštěvníky výstavy je vstupné na seminář v ceně vstupenky na výstavu.

U našeho stánku ve druhém poschodí, bude návštěvník mít možnost si z blízka prohlédnout solární systémy, moderní tepelná čerpadla vyráběna renomovanou švédskou firmou CTC, akční sestavy + další výrobky.

Představíme výrobky firmy Regulus a uvedeme na trh některé novinky z našeho sortimentu, jako jsou solární sestavy pro ohřev vody s kolektory KPG1, novou centrální rekuperační jednotku Sentinel Kinetic B a novou termostatickou čerpadlovou skupinu pro topné systémy Thermovar LK 810.

Novinky v našem sortimentu:

Sluneční kolektor KPG1 - Kolektor KPG1 je nový moderní kolektor, který byl navržen s ohledem na co nejvyšší účinnost a výkon při zachování příznivé ceny. Je vyráběn na moderní robotizované lince s minimálním podílem lidské práce. Nová technologie lepení skla bez zasklívacích lišt přináší elegantní design, vysokou odolnost proti pronikání vody do kolektoru a snižuje výrobní náklady. Je součástí vybraných akčních sestav Regulus pro ohřev vody a přitápění.

Sentinel Kinetic B - Tato centrální rekuperační jednotka nahrazuje původní rekuperační jednotku Airminder a vyniká především nízkou hlučností ventilátorů s účinností 92% a maximálním výkonem až 270 [m3/hod], je určená zejména pro větrání rodinných domů.

Čerpadlová skupina Thermovar LK 810 - Čerpadlová skupina je určena ke zvýšení teploty topné vody vracející se do kotle, tím zamezuje tvorbě agresivního kondenzátu vznikajícího při spalování tuhých paliv. Tím prodlužuje životnost kotle, a protože se nezanáší teplosměnné plochy, pracuje kotel s vyšší účinností.


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...