Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ve stopách vize 24 hodin slunce

Ve dnech 22. až 24. června 2016 otevřel své brány v Mnichově (Německo) veletrh Intersolar. Veletržní stánek společnosti Fronius zde lákal návštěvníky svými novinkami z oblasti hardwaru a softwaru.



V rámci vize 24 hodin slunce přitom mimořádný zájem vzbudila řešení pro ukládání energie, funkce nulových dodávek do veřejné sítě a zařízení pro optimalizaci vlastní spotřeby Fronius Ohmpilot.

„Pro společnost Fronius znamenal veletrh Intersolar opět velký úspěch. Naše nové výrobky a řešení se setkaly s vysokým zájmem a ty stávající zaznamenaly kladnou odezvu. Těší mě především to, že se naši zákazníci a partneři dokážou tak dobře ztotožnit s vizí společnosti Fronius 24 hodin slunce – energetickou budoucností se 100 % zásobováním obnovitelnou elektrickou energií. U našeho veletržního stánku měli návštěvníci možnost putovat ve stopách vize 24 hodin slunce a dozvědět se, jak se díky našim řešením a výrobkům vize 24 hodin slunce neustále přibližuje,“ říká Martin Hackl z vedení divize Solar Energy, Fronius International GmbH.

„Největší zájem vzbudilo řešení pro ukládání energie Fronius“, konstatuje produktový manažer Thomas Hüttner. Středem zájmu přitom bylo zařízení Tesla Powerwall stejně jako nové, jednofázové řešení pro ukládání energie se střídačem Fronius Primo Hybrid a již osvědčeným balíčkem Fronius Energy Package.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama