Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klastr Česká peleta na veletrhu For Arch/For Therm v Praze

Ucelená nabídka kotlů na biomasu od českých výrobců

Stánek je symbolem společného servisu českých firem pro nejrozličnější zákazníky. Spojení výrobců pelet, výrobců kotlů i specializovaných logistických a obchodních firem přináší takový komfort a bezstarostnost při vytápění, jaký u zastaralejších typů vytápění nenajdete.

Klastr Česká peleta je nově působícím sdružením firem z oblasti výroby kotlů na pelety a dalších paliv z biomasy, výrobců pevných biopaliv, poradenských či distribučních společností a univerzit a výzkumných institucí. Podrobné informace o aktivitách Klastru Česká peleta i jeho členech naleznete na www.ceska-peleta.cz.

Klastr Česká peleta poprvé představí ucelenou nabídku kotlů na biomasu od českých výrobců
veletrh FOR ARCH / FOR THERM 21. - 25. 9. 2011 pražský veletržní areál Letňany hala 5, stánek D12

Přijďte se podívat na přehlídku nejnovějších výrobků 11 úspěšných českých výrobců kotlů a paliv z biomasy sdružených v Klastru Česká peleta.

Úspěšné české firmy jako ATMOS, PONAST, VERNER, OPOP, BENEKOV, LING, LATOP, ESEL, BIOMAC či CDP nebo česká pobočka prestižní rakouské firmy MAYR-MELNHOF a další se vůbec poprvé představí v rámci společného výstavního stánku. Každý si tak bude moci vybrat zdravé a cenově dostupné vytápění podle nejjemnějších osobních preferencí a vkusu.

Stánek je symbolem společného servisu českých firem pro nejrozličnější zákazníky. Spojení výrobců pelet, výrobců kotlů i specializovaných logistických a obchodních firem přináší takový komfort a bezstarostnost při vytápění, jaký u zastaralejších typů vytápění nenajdete. Expozice ukazuje, že plyn, elektřina či koks jsou oproti peletám nejen dražší a o dost více znečišťují prostředí, ale již nejsou ani pohodlnější.

Pojďte se přesvědčit, že pelety i další paliva z biomasy představují strategickou odpověď na starosti s energetickou nezávislostí, růstem cen paliv i špatným vzduchem, který dýchá skoro polovina české populace.


ukázka produkce členů Klastru Česká peleta - k vidění na veletrhu FOR ARCH

Více informací:

Ing. Vladimír Stupavský, předseda Klastru Česká peleta, mobil: 724 611 316
adresa: Česká peleta, z.s.p.o., Ruská 294, 252 29 Dobřichovice
tel.: 241 730 326, e-mail: predseda@ceska-peleta.cz

Mediální partner Klastru Česká peleta



Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...