Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotovoltaika, akumulace, elektromobilita a nezávislost v praxi

Ve čtvrtek 23.3.2017 se v rámci doprovodného programu veletrhu AMPER 2017 koná konference na téma Fotovoltaika, akumulace, elektromobilita a nezávislost v praxi. Konference je určena například pro ty, kteří staví nový rodinný dům a chtějí efektivně řešit sytém vytápění v kombinaci s hybridní fotovoltaickou elektrárnou a elektromobilem a chtějí tak dosáhnout větší nezávislosti.

Na své si přijdou i ti, kteří již RD mají a chtějí zvýšit nezávislost svého domu na distribuční síti nebo by jen rádi získali nové a hlavně praktické informace o nezávislé fotovoltaice s efektivní akumulací a jejím provázání s inteligentním autonomním řídícím systémem.


Pokud jste projektant, který si chce rozšířit své obzory a má zájem navrhovat svým klientům fotovoltaické systémy, které budou chytře a komplexně provázány s vytápěním a chlazením, i pro Vás je tato konference určena. Majitelé současných FVE, kteří by si chtěli přestavět svoji současnou fotovoltaickou elektrárnu na elektrárnu s akumulací se na konferenci seznámí s nejmodernějšími způsoby rozšíření současných FVE na zcela nezávislé a soběstačné systémy. Konference ale není zaměřena pouze na aplikace pro rodinné domy, dozvíte se také o využití vlastní nezávislé fotovoltaiky v průmyslu nebo nabíjení elektromobilů přebytky z fotovoltaiky.

Na co se můžete na konferenci těšit?

Odborníci z praxe Vám předvedou praktické ukázky reálných nezávislých fotovoltaických systémů, skutečné řízení toků energií v inteligentních domech, využití přebytků z FVE pro nabíjení elektromobilů. K vidění bude také funkční hybridní systém HomeGrid – vaše vlastní domácí síť. Zmíníme také moderní metody výroby a akumulace elektrické a tepelné energie pro domácnosti a průmysl. Dozvíte se také něco o využití služby předpovědi počasí pro řízení FVE / HFVE, ukážeme Vám příklady efektivního spojení HFVE s topným systémem a TČ a také uvidíte možnosti jak rozšířit stávající FVE na hybridní FVE s akumulací.

Přijďte, rádi se s Vámi o naše zkušenosti z praxe podělíme. Program konference ZDE. Registrace na konferenci ZDE.</p>

Konference se uskuteční 23.3.2017 od 10:00 do 14:00 v Kongresovém centru BVV, sál C.

 
 
Reklama