Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius je průkopníkem dalšího rozvoje obnovitelných energií v Íránu

Společnost Fronius, specialista na solární techniku, podporuje prostřednictvím servisních partnerů iránské provozovatele elektráren vysoce kvalitními střídači, které se snadno instalují.

Extrémní klimatické podmínky pouště Kerman kladou na střídače vysoké požadavky, jejich výkon je však vynikající
Extrémní klimatické podmínky pouště Kerman kladou na střídače vysoké požadavky, jejich výkon je však vynikající

Íránská vláda podporuje výstavbu fotovoltaických systémů velkorysými a dlouhodobými odměnami za dodávku. Podnikům i soukromým osobám poskytuje atraktivní pobídky, aby investovaly do obnovitelných energií.

Díky široké nabídce výrobků a jedinečné servisní koncepci je společnost Fronius celosvětově žádaným partnerem pro obnovitelné energie. V Íránu sídlí několik Fronius Service Partnerů, kteří jsou kvalifikovaní a certifikovaní podle přísných kritérií. Nabízejí produkty instalátorům a koncovým zákazníkům a zajišťují instalaci, uvedení do provozu a údržbu. Oba nejvýznamnější místní prodejní partneři jsou navíc takzvanými Fronius Service Partnery Plus. To mimo jiné znamená, že mají náhradní díly neustále na skladě a dokážou tak velmi rychle a efektivně reagovat. „Již dlouhou dobu udržujeme v Íránu dobré obchodní vztahy,“ zdůrazňuje Area Sales Manager Benjamin Fischer. „Společně s kolegy na místě už jsme úspěšně realizovali mnoho projektů.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama